FAQ

We staan iedere bezoeker van deze site graag persoonlijk ter woord. We praten nu eenmaal graag over onze passie voor mascottes en alles wat daarbij komt kijken. Mocht u toch eerst zelf wat informatie in willen winnen, dan kan dat uiteraard. Hieronder een overzichtje van veel gestelde vragen en onze antwoorden.

We willen graag een mascotte aanschaffen maar hebben geen, of weinig, ervaring op dit gebied. Hoe kunt u ons adviseren?

Een mascotte aanschaffen is een leuk en uitdagend project, de mogelijkheden zijn eindeloos en de mascotte kan een echte meerwaarde geven. We delen onze uitgebreide kennis graag en zonder verdere verplichtingen. U kunt een bezoek brengen aan ons bedrijf in de Ooij, vlakbij Nijmegen. Daarnaast komen we met veel plezier bij u op bezoek om u wegwijs te maken in de wereld van mascottes. De keuze is aan u.

We hebben nog geen ontwerp voor een mascotte, klopt het dat jullie die kosteloos voor ons ontwerpen?

Ja, dat klopt. We maken graag geheel vrijblijvend een ontwerp, zonder verdere verplichtingen.

Wat kost een mascottekostuum?

Mascottes produceren is maatwerk. Voor vrijwel elk budget zijn er mogelijkheden. De prijs is afhankelijk van de gebruikte materialen en het aantal uren dat in de realisatie wordt gestoken. Gemiddeld ligt de prijs van een proffesioneel kostuum rond de €1500 per stuk. Door de efficiente productie en de lage vaste kosten, kunnen we onze kostuums met een laagste prijs garantie leveren.

Hoe lang duurt de productie van een kostuum?

We produceren de mascotte kostuums in ongeveer 4 weken. Soms is het wat drukker en loopt de levertijd wat op. Wanneer u een specifieke deadline heeft, kijken we graag voor u naar de mogelijkheden.

Wat onderscheidt Topmascottes van andere leveranciers?

We vergelijken onszelf niet graag met de andere leveranciers. Dat laten we aan de klanten over. We geven wel een aantal garanties die veel van onze klanten zeer prettig vinden. Zo garanderen we een laagste prijs voor uw product en verlaat geen kostuum onze workshop voordat u tevreden bent. Daarnaast geven we 4 jaar garantie op productiefouten. Over het algeheel garanderen we dat u tevreden bent over het product dat u bij ons aanschaft. Niet goed…. Geld terug!

Wat maakt een mascotte een Top Mascotte?

Wellicht is dit de belangrijkste vraag die u als klant kunt stellen. We leveren kostuums waarbij het hoofdgedeelte ultralicht is. Hierdoor is het acteren in het kostuum veel comfortabeler en dat ziet u terug aan de prestaties van uw acteurs. Verder zorgen we voor optimaal zicht, samen met het lichtgewicht hoofd zorgt dit ervoor dat u in het kostuum kunt dansen, springen en rennen. Dus geen houterige characters maar springlevend en actief! Daarnaast maken we onze kostuums met veel passie, dat ziet u terug in de aangebrachte details. Elk kostuum is voor ons een kunstwerkje en niet alleen maar een winstgevend product.

Is er sprake van korting wanneer we meerdere kostuums tegelijk bestellen?

Ja vanzelfsprekend geldt er dan een aantrekkelijke korting. Wij kunnen op deze wijze per kostuum kosten besparen en die berekenen we door aan onze klanten.

Welke producten en diensten biedt u aan naast de productie van mascottes?

Naast het leveren van mascottes zijn we in de loop van jaren ons ook gaan specialiseren in producten en diensten die we vaak rondom mascottes aantreffen. Door specialisatie in een beperkt aantal producten kunnen we ook deze producten leveren met een laagste prijs garantie.

De artikelen / diensten die we leveren zijn;

– Knuffels / Pluche voorwerpen
– Merchandise (Sleutelhangers, Keycords, Koelkastmagneten, Armbandjes, en nog veel meer…)
– Design / Websites / Mascotte Apps
– Ervaren Acteurs
– Onderhoud en Reparatie (Ook kostuums die we niet geleverd hebben)
– Marketing advies (Gericht op mascottes en de inzet daarvan)

Hoe groot is een mascotte?

Bij Topmascottes maken we onze mascottes standaard voor een persoon van tussen de 1.70 en 1.80 meter. Deze lengte kunt u echter geheel naar wens aanpassen zonder extra kosten.

Hoe onderhouden we een mascotte?

U ontvangt bij aankoop van uw mascotte altijd onderhoudsadvies op maat. Elk kostuum is namelijk uniek.