Mascotte Kostuums

Mascotte kostuums

Bij Euro Mascots staan we garant voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. We leveren mascotte kostuums in twee verschillende kwaliteiten. Professionele mascottes met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en exclusieve ‘Character Kostuums’ voor de veeleisende klant.

Hieronder een beschrijving van de twee opties.

Character Kostuum

Voor klanten die hoge eisen stellen aan hun mascotte kostuum, produceren we exclusieve ‘Character Kostuums’. Bij deze kostuums besparen we niet op de fijn afwerking. Ieder detail brengen we met veel precisie aan, waardoor uw mascotte, qua uiterlijk en kwaliteit, identiek is aan de kostuums van de grote pretparken.

De mascotte kostuums zien er niet alleen fantastisch uit, maar er zijn meer voordelen. Het zicht vanuit het kostuum is optimaal en de warmte in het kostuum brengen we terug tot een minimum. Verder zijn de mascotte schoenen zeer comfortabel en is het kostuum eenvoudig te onderhouden.

In deze kwaliteit zijn we uniek in de Benelux. We produceren deze mascotte kostuums voor (grote) pretparken en multinationals als: Plopsaland,  Holiday Park Germany, Unilever en de Roompot Parken. Maar daarnaast met evenveel plezier en aandacht voor iedereen die gewoon het allerbeste wil op het gebied van mascottes. En het beste komt natuurlijk ook met de beste garanties;

– 4 Jaar garantie op eventuele productiefouten.
– Een laagste prijs garantie voor deze unieke kwaliteit.
– En een 100% tevredenheid garantie.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier eerder geproduceerde Character Kostuums.

Professionele Mascotte

Wilt u vooral een voordelige mascotte? Dan kunt u nog steeds kiezen voor de kwaliteit van Euro Mascots. We produceren namelijk ook standaard professionele mascotte kostuums. In deze kwaliteit produceren we de mascottes met een beste prijs-kwaliteit verhouding.

Welke klanten adviseren we kostuums in deze standaard kwaliteit?

1) Klanten met een beperkt budget maar die toch graag voor kwaliteit kiezen.
2) Klanten die een mascotte ontwerp hebben met zeer weinig details.
3) Klanten die de mascotte niet intensief gebruiken en niet veeleisend zijn qua
fijn afwerking.

Benieuwd naar de verschillen in prijs en het verschil in uiterlijke kenmerken van de twee opties? Neem gerust contact met ons op voor maatwerk advies en een scherpe offerte.