Knuffels op Maat

Wilt u knuffels laten maken van uw mascotte? Onze specialisten helpen u graag om samen tot een prachtig eindresultaat te komen. We produceren al meer dan 10 jaar knuffels voor klanten in binnen- en buitenland. Zo gaat een productie van uw knuffels in zijn werk;

Toewijzing projectmanager
We wijzen een vaste projectmanager toe aan uw opdracht. Deze projectmanager is uw vaste contactpersoon en begeleidt samen met u het gehele traject.

Technische tekening
Vervolgens maken we eerst een technische tekening. Deze passen we aan totdat u geheel tevreden bent. Op deze wijze krijgt u al een goed beeld hoe uw knuffel er uit komt te zien.

Materiaal selectie
We selecteren samen met u de te gebruiken materialen.

Prototype productie
Dan maken we een eerste prototype. Ook dit sample passen we aan totdat u daar geheel tevreden over bent.

Massaproductie
Bij een akkoord op het prototype volgt de massaproductie. Onze productie is ICTI gecertificeerd, dus geen kinderarbeid en goede werkomstandigheden voor de medewerkers. Eerlijke knuffels dus!

Veiligheidstest
Naast eerlijke knuffels produceren we ook veilige knuffels. De veiligheid waarborgen we door iedere productie te laten testen door een onafhankelijk testinstituut.

Transport
Vervolgens transporteren we de knuffels naar ieder gewenst adres in de Benelux.

Het resultaat
U ontvangt premium knuffels met een perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van eerdere producties. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een offerte of samples!